かぶと豚バラのとろとろ煮込み
かぶが美味しい季節になってきました。
先日つくりおきの記事の中で紹介したこちらの一品。
どんなお味か想像つきましたでしょうか?
豚バラのダシが、とろとろに煮込んだかぶと絡まってとても美味しい一品です。
早速レシピを紹介します!
<材料>かぶ :5個 かぶの葉っぱ:5個分 豚バラ肉:300g 料理酒:大さじ2 醤油:大さじ2 みりん:大さじ2 白だし:大さじ1 水:200cc
<作り方>
①かぶの皮をむき、4等分に切る。
②豚バラは厚めにスライス。
③かぶの葉っぱは、3センチぐらいに切っておく。
④フライパンで油をしかずに豚バラに焼き色がつくまで焼く。
⑤鍋に、料理酒・みりん・白だし・醤油と、水を入れ④で焼いた豚バラを入れて蓋をして20分煮こむ。
⑥次にかぶを入れ、蓋をして5分煮こむ。
⑦かぶの葉っぱを加え、蓋をして1分煮たら、出来上がり!
熱々でかぶがとろとろでじゅわ〜っと美味しくなりました!
皆さんも是非お試しください!!
https://erectiepillen24.nl/
I am sure this piece of writing has touched
all the internet users, its really really good paragraph on building up new web site.
Ahaa, its pleasant dialogue regarding this paragraph at
this place at this blog, I have read all that, so at this
time me also commenting here. Howdy would you mind letting me know which web
host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different internet
browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you suggest a good web hosting provider at a fair price?
Cheers, I appreciate it! http://dell.com/
Thank you for visiting. I am using Sakura internet server now.